Всеки знае, че магазините са добър бизнес, без значение какво продавате; винаги ще има хора близо до вас, готови да купуват вашите продукти или услуги. Но един магазин Ви ограничава до географското си положение. Ако искате да стигнете до по-голям мащаб най-добрият вариант е онлайн магазинът.

Ние от Дигитална агенция LikesMark може да ви помогнем да проектираме и разработим от край до край електронен магазин, който да  оптимизира комуникацията, автоматизира работния процес, управлява големи сделки като обем, управлява потребителите и съдържанието, количката и всички плащания.

Работим с различни CMS (Content management system) системи чрез, които се създават онлайн магазини (Opencart, Zencart, WordPress, osCommerce и други) Тези софтуери са много леки, гъвкави, изключително лесни за поддръжка и работа, с прекрасни дизайни. Системите са надеждни и сигурни, както за клиентите ви, така и за вас. Функционират отлично, независимо от броя на продуктите, категориите или посетителите в онлайн магазина.Ние ще работим с вас, за вас. Предлагаме безплатна консултация, свързана с Open Cart и WordPress. Ще ви помогнем в създаването и разработването на онлайн магазин според вашите предпочитания и нужди.

 

Нека започнем с Вашия проект

Ние ще ти помогнем да постигнеш целите си и да разраснеш своя бизнес.