Социалната мрежа е онлайн услуга, която може да се ползва през уебсайт или приложение. Тя поставя фокуса върху по-лесното изграждане на социални връзки или социални отношения между хората, като приятелства, бизнес, финанси, идеи, каузи, интереси, хобита и др.

Услуги, свързани със социалните мрежи, предоставяни от LikesMark

  • Проучване на местата (социалните мрежи), на които са Вашите (потенциални) клиенти.
  • Изучаване на техните навици, предпочитано време за ползване и продължителност на престоя в социалните мрежи.
  • Създаване на профил за вашия бизнес в социалните мрежи, в които са потребителите ви (задължително във Facebook). Това ще създаде емоция, която клиентите търсят, а на вас ще донесе фантастични резултати, подпомагащи продажбите ви, както и различните интернет маркетингови кампании на вашия бизнес.
  • Управление на вашия профил в социалните мрежи – персонализиран изглед (брандиране с вашите фирмени изображения, слоган, лого), оптимизиране на фен-страниците за по-добри SEO резултати, поддържане на интереса към фен-страниците.

Работата на маркетинговите специалисти в социалните мрежи е много тясно свързана с копирайтинга. В нашия екип има специалисти с богат опит и в двете направления. Затова, ако искате да разберете истинския потенциал на социалните мрежи за вашия бизнес, ние сме готови да ви го покажем. Доверете на нас за Вашето онлайн присъствие.

Нека започнем с Вашия проект

Ние ще ти помогнем да постигнеш целите си и да разраснеш своя бизнес.