Добре дошли в Дигитална агенция LikesMark

LikesMark е дигитална маркетингова компания, която подкрепя собствениците на бизнес, които искат да изградят своето онлайн присъствие и да привлекат нови клиенти.

Ние сме млад екип, но с достатъчно голям опит в маркетинга, социалните медии, уеб съдържанието и бизнес консултирането. Ние ще превърнем вашето онлайн присъствие в успешен инструмент за развитие на бизнеса Ви.

Нашата мисия е да изравним условията и да увеличим успеха, като предоставим достъп до големи бизнес инструменти и техники на достъпна цена.

LikesMark  прави клиентите щастливи и горди, като помага на бизнеса им да расте. Научете повече за нашите услуги и станете част от нашите партньори. 🙂

НАШИТЕ УМЕНИЯ

Изграждане на уеб сайт
Изграждане на онлайн магазин
Социални мрежи
Стретегия и консултиране
Интернет реклама

Благодарна съм, че попаднах на страхотните професионалисти от LikesMark.com. Благодарение на професионално поддържаната фейсбук страница на салона ми, работа потръгна още по-силно. Смело мога да твърдя, че те с тяхна помощ постигнах своят мечта за успешен бизнес.

Eмилия Янева
Eмилия ЯневаУправител на салон за красота

Преди магазина ни беше доста неудобен. След намесата на страхотните приятели от LikesMark мога да кажа, че притежавам съвременен онлайн магазин, които е удобен за клиентите и не по-малко важно за служителите ми. С екипа на дигиталната агенция се бяхме разбрали за срок от две седмици да изградят модерен магазин, а аз не бях сигурен, че това ще се случи за толкова кратко време.

Антон Виденов
Антон ВиденовСобственик на онлайн магазин за авточасти